6ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Νέων Νεοχωρίου σας προσκαλεί και φέτος στο Φεστιβάλ που θα λάβει χώρα στο Νεοχώρι και μεταξύ 17 Ιουλίου και 29 Αυγούστου!

Πολιτιστικές Δραστηριότητες

Την Δευτέρα 17 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί παραδοσιακό πανηγύρι στον Ι. Ν. Αγίας Μαρίνας Νεοχωρίου μετά τη Θεία Λειτουργία και την αρτοκλασία με δημοτική μουσική με τους παραδοσιακούς οργανοπαίκτες του χωριού μας.

Το Σάββατο 29 Ιουλίου και ώρα 6.00μμ θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση ζωγραφικής για παιδιά και εφήβους με την εικαστικό και δασκάλα, Αθηνά Γεράση, και τον αγιογράφο Βάιο Κουτσουμπάνη του εργαστηρίου τέχνης και πολιτισμού “Πολύτεχνο”. Η εκδήλωση θα λάβει χώρα στο Κέντρο Πολιτιστικών Δραστηριοτήτων Νεοχωρίου και τα παιδιά θα έχουν τη δυνατότητα να ζωγραφίσουν σχέδια υπό την καθοδήγηση των δασκάλων.

Tο Σάββατο 5 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί Λαικορεμπέτικη Βραδιά στο Περιβαλλοντικό Κέντρο Εκπαίδευσης, Έρευνας & Ενημέρωσης Νεοχωρίου. Η ορχήστρα αποτελείται από τους Μάκη Καλπία (Μπουζούκι), Παναγιώτη Καλπία (Κιθάρα-Τραγούδι), Λίνα Καρέτσου (Τραγούδι), Φραγκίσκο Καραμέτο (Βιολί-Τραγούδι). Η βραδιά ξεκινάει στις 9.00μμ και η είσοδος είναι ελεύθερη. Στο χώρο της εκδήλωσης θα υπάρχουν σουβλάκια, ποτά και αναψυκτικά.

Tο Σάββατο 12 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί το 5ο Αντάμωμα Νεοχωριτών με δημοτικά τραγούδια στο Περιβαλλοντικό Κέντρο Εκπαίδευσης, Έρευνας & Ενημέρωσης Νεοχωρίου. Η ορχήστρα αποτελείται από τους Βασίλη Κωσταρέλο (Κλαρίνο), Παναγιώτη Μπαρκαλή (Τραγούδι), Βίκυ Πανταζή (Τραγούδι), Γιάννη Ζώτο (Βιολί), Κώστα Ζώτο (Λαγούτο-Τραγούδι), Αντώνη Τσίτρα (Κιθάρα), Γιώργο Πρασσά (Πλήκτρα). Η δημοτική βραδιά ξεκινάει στις 9.00μμ και η είσοδος είναι 2€. Στο χώρο της εκδήλωσης θα υπάρχουν σουβλάκια, ποτά και αναψυκτικά. Επίσης θα πραγματοποιηθεί πλούσια λαχειοφόρος για την ενίσχυση του συλλόγου.

Την Τρίτη 29 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί Παραδοσιακή Εκδήλωση στον Ι. Ν. Αγίου Ιωάννη Νεοχωρίου μετά τη Θεία Λειτουργία σε συνεργασία με τις γυναίκες του χωριού. Θα προσφέρονται νηστίσιμα εδέσματα.

Αθλητικές Δραστηριότητες

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Νέων Νεοχωρίου σας προσκαλεί στους αγώνες PING PONG που θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 6 Αυγούστου και ώρα 3.00μμ στο Κέντρο Πολιτιστικών Δραστηριοτήτων Νεοχωρίου. Οι αγώνες γίνονται με τη συμβολή του Φυσιολατρικού Ομίλου Καρδίτσας (Φ.Ο.Κ.).

Έπαθλα

Ping Pong Ανδρών & Γυναικών
  • Οι 3 πρώτοι νικητές θα κερδίσουν ποτά από το τραπέζι τους στο 5ο Αντάμωμα Νεοχωρίτων το Σάββατο 12 Αυγούστου.
Ping Pong Παίδων
  • 1ος Νικητής: 1 Ρακέτα

Σε όλους τους νικητές θα απονεμηθούν μετάλλια από τον αθλοθέτη των αγώνων Δήμο Λίμνης Πλαστήρα. Η κλήρωση των αγώνων θα πραγματοποιηθεί λίγο πριν την ώρα έναρξής τους από τη γραμματεία, παρουσία των διαγωνιζομένων.

Πληροφορίες – Εγγραφές (20 Ιουλίου – 5 Αυγούστου)
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6946476683 (Vodafone) και 6971670460 (What’s Up)
e-Mail: psnneoxoriou@gmail.com / info@psnn.gr
Site: psnn.gr